Mycket har hänt under väldigt kort tid det senaste. Såpass mycket att jag glömt massor. Fan också, hur ska jag minnas varje detalj? Jag har spenderat mycket tid med Hanna och Albin (vänner från Göteborg). De har verkligen tagit mig under deras vingar. Vi har haft lite små häng hos dem, film, middagar och utflykter till stränder. Så jävla gött!

På jobbet har det varit bäst hittills. Jag har fått väldigt bra relation med min chef. Lite fadersfigur (oj, det var typ det sjukaste jag skrivit). Vi skämtar mycket och pratar om allt från hans barn som han inte får träffa till fina damer som går förbi restaurangen. Denna veckan har jag dessutom fått ansvar att lära upp två nya på jobbet. Det är svårt att förklara men det gör mig väldigt stolt.. att jag kan allting i ryggmärgen när jag kunde så lite förut. Jag fick mycket beröm av både de jag lärde upp och chefen. Något jag kan skriva på CV, wooho! 
Sedan överraskade vi vår chef (Mic som han heter) på jobbet med presenter, vin och tomtebloss. Jag skrev ett brev till honom som han blev glad över (han tog till och med kort och lade upp på Facebook). Vi drack gratis alkohol från restaurang och jag blev såklart svin packad, gratis liksom. Efter det gick jag Fatou och Sam (engelsk kille, 25 år) till Ivy. Dansade loss hade svin kul och mot slutet ville jag och Fatou ville spy. Sedan när jag kom hem var det dock inte lika roligt. Jag möttes av två nakna svettiga kroppar i mörkret liggandes i min och Robins säng. Hmm kul tänkte jag, men skit samma jag lägger mig i soffan istället. Nä men oj där låg ytterligare två nakna svettiga kroppar. Mikel och en brud, kul

Det senaste har jag även känt att det är dags att dra från Sydney och göra något annat. Typ dra till en farm. Om jag  ska iväg vill jag ändå passa på och umgås och säga hej då till alla. Jag har trott att jag har haft oändligt med tid men nu börjar folk röra på sig, shit. Jag bestämde träff med Alba (Italien, 19 år) och Darmen (Singapore, 28 år) från mitt första boende i Rozelle. Vi gick till stranden och sedan hem till Darmen för att göra middag tillsammans. Sedan vart vi så trötta att vi alla somnade haha... Jag har glömt bort hur bra vi klickade och hur roligt vi har haft. Väldigt härligt men lite synd att man ska börja uppskatta det nu när vi alla snart ska dela på oss.