Imorse vaknade jag bredvid Michell i en väldigt fräsch lägenhet utanför city center. Det första orden jag fick höra på morgonen var "jäävlar vad jobbig du är att sova med. Du ligger med benet så här (sträcker ut benet och spretar) och du tar upp hela täcket utan att använda det".

Jag och resten i huset (dvs Michell, Liisa & hennes pojkvän Armen och Sean deras bög room mate från Melbourne) gjorde i ordning oss hyfsat snabbt för att dra ut tidigt. Eftersom det var Armens födelsedag gick vi till ett väldigt fräscht café vid Central Station. Att lägga pengar på mat är verkligen det sista jag vill göra som fattig backpacker, men äsch det var gott.

Sedan sprang jag och Michell runt hela staden utan att få någonting gjort. 


På kvällen träffade jag Gustav Ekland och hans vänner på en mexikansk restaurang (pengar på käk igen). Vi käkade svin goda tacos och burritos. Jag fick en fet sminkning till halloween partyt som väntade.  


Det blev inte så värst festligt för mig. Jag tar det hellre lugnt och är fräsch de första dagarna då jag inte har någon fast adress. Jag hade det super trevligt den tiden jag spenderade med Gustav och hans vänner. Det var väldigt roligt för mig att träffa nya ansikten, speciellt när jag bott i Bangkok där så få pratar engelska. 



Mot slutet kvällen hamnade jag på en mystiskt hemmafest ut åt helvete i Sydney. Festen var en blandning mellan en Under ground Club, Project X och Backabranden. Alla var utklädda, det var mycket folk och varmt, mörkt med belysning och djup house musik i bakgrunden. Varannan person rökte gräs och det var fett att uppleva även om jag valde att inte stanna så värst länge. 

Michell kom hem strax efter mig, hon mår toppen.