Jag har inte bloggat på ett bra tag nu eftersom både min mobil och dator har gått sönder, haha. Det är inte lika roligt att uppdatera utan bilder, och har därför istället i min dagbok. då var det sagt. 

Jag befinner mig i Cairns nu. Sedan jag sist blogga har jag varit på 4 dagars dykutbildning. Vi var en grupp på 8 killar med en instruktör som heter Heiden, stört skön och jävligt australiensk. De två första dagarna var 5 timmars teori och övningar i swimmingpool. De andra två dagarna var ute på barriärreven. Att dyka och andas under 18 meters djupt vatten är en riktigt häftig känsla. Det är mycket teknik och säkerhet som ska gälla men så fort man fått snurr på det är det helt magisk. Att helt viktlöshet sväva omkring bland koraller, fiskar, sköldpaddor och även hajar är en upplevelse som jag kommer ta med mig i resten av mitt liv. 
En annan upplevelse jag sent kommer glömma är SKYDIVE! (Hoppa fallskärm). När jag satt i planet på 14,000 meters höjd bland molnen tänkte jag; amen för i helvete, vad sysslar jag med?! Men asså fyfan vad var fett. Jag kände mig hög av allt adrenaline och endorfin som strömmade genom min kropp. Hoppa fallskärm, ni kommer inte ångra det!